Over Mij

Hallo! Elisee hier! (Kelimanjaro)

Dit is normaal gezien de plaats waar ik mezelf zou moeten verkopen aan cli├źnten en fans, maar daar ben ik eerlijk gezegd niet zo’n fan van. Ik houd er meer van om mijn skills en muziek het werk te laten doen. Ik zal dus gewoon wat vertellen over mij, zodat je een beeld hebt van wie ik ben. ­čśë

Muziek is mijn leven

Hoe je het draait of keert, muziek is een deel van mijn leven. Ik ben altijd al de persoon in een groep geweest om als eerste een muziekje op te zetten of om de DJ rol op mij te nemen. Niks geeft mij meer energie dan naar muziek luisteren of helemaal los te gaan op een plaat die ik recent heb ontdekt. Ik zou niet weten wat ik zou moeten doen zonder muziek. Het geeft me rust, het doet me denken, het laat me mediteren, maar het kan me ook ontzettend motiveren, ophypen en aanmoedigen.

Orkest

Het zou raar zijn als ik met zo’n liefde voor muziek geen muziekinstrument zou spelen. En dat doe ik dan ook. Ik speel Alt Saxofoon in het Feniks Jeugdorkest te Hoegaarden. Ik speel als sinds mijn 10e alt saxofoon en ik heb het nog nooit zelfs maar een beetje stom gevonden.

Alt Saxofoon is mijn hoofdinstrument, maar soms probeer ik ook wat andere instrumenten. De instrumenten die ik al in mijn handen heb gehad zijn: dwarsfluit, klarinet, trombone, piano, gitaar en slagwerk. Liefst van al zou ik beter worden in Piano en mijn saxofoon voorraad uitbreiden met een Tenor en Barriton.

Altijd nieuwe muziek ontdekken

Ik dank Spotify, Youtube en Soundcloud om mij zoveel nieuwe artiesten te doen ontdekken (not a sponsor). Ik heb 2 echte lievelingsartiesten waar ik alles voor zou kunnen doen: Mura Masa en Chance The Rapper.

Mura Masa heb ik ontdekt dankzij een Lo-Fi radio sessie op Spotify. Lotus Eater heeft mij toen vanaf de eerste seconde gegrepen. 2 Albums later was ik helemaal verkocht en heb ik toen 2 vinyl platen aangeschaft.

Chance The rapper ontdekte ik via een feature op Youtube met de naam Heaven Only Knows. Ik sprong meteen op Spotify toen zijn nieuwe album Coloring Book uitkwam en ik heb die toen 2 maanden lang, ELKE. DAG. geluisterd. Alles wat die man aanraakt wordt goud.

Er zijn niet veel artiesten die ik zoveel lief heb als die twee. Misschien ontdek ik later weer een favoriete artiest. Momenteel zijn BROCKHAMPTON en Kanye West beetje bij beetje die status aan het bereiken, maar daarvoor moet ik toch nog een paart albums hebben gehoord.

Meer ontdekken? Stuur me iets op Instagram of Facebook!

Zoal ik al zei, houd ik het hier kort, voordat het hier begint te lijken alsof ik mezelf constant schouderklopjes loop te geven. Ben je geïnteresseerd in wat ik nog meer te zeggen hebben, mag je me altijd een berichtje sturen op Facebook of Instagram! Ik ben altijd beschikbaar voor een gesprekje!